torstai 27. kesäkuuta 2013

Elias-koulu 30 v.

1.6.2013
Elias-koulu täytti 30 vuotta. Juhlapäivää vietettiin Kulttuuritalolla. Sydämelliset kiitokset kaikille juhlan järjestäneille ja koulua muistaneille! Meitä oli paikalla miltei 500 henkeä ja tunnelma oli mieliinpainuva.
Musiikkia, juhlapuheita, esityksiä ja hyvää seuraa.
Tähän ikään mennessä on jo ehtinyt olla monissa juhlissa, mutta aina juhlilla on omia erityispiirteitä. Elias koulun juhlissa oli kotoisuutta sekä juhlavuutta, entiset oppilaat, opettajat ja vanhemmat olivat aktiivisesti mukana sekä järjestäjinä että juhlavieraina, ekologisuudesta ja yhteisöllisyydestä pidettiin hyvää huolta, tunnelma oli iloinen ja läheinen, turhaa 'pönötystä" ei ollut ja huumoriakin mahtui mukaan.

Olen ehkä outo, mutta mielestäni yksi juhlien kohokohta on myös juhlien valmisteleminen yhdessä. On mukavaa rupatella ja puuhastella yhdessä. Ennen juhlia ehdimme käydä yhdessä syömässäkin ja vaihtaa ajatuksia juhlista ja kesästä. Touhutessa näkee, kuinka juhlavuus lisääntyy ja juhlatunnelma muotoutuu.

Vaikka tässä välissä on jo jokunen viikko vierähtänyt, kantaa tuo juhlatunnelma pitkälle kesään. Tai ehkä se taas vahvistuu, alkoihan kesälomakin juuri tänään. Myös. Kohti uusia haasteita: Saavumme juuri Kokkolaan, josta pyöräilemme Suomen länsirantaa Ahvenanmaan kautta Helsinkiin.
Kesäiloa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti