sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tulevan lukuvuoden työjärjestykset

Nyt ne on tehty! Koko talviloma meni ja vielä muutama viikko päälle. HUH! Tulevana lukuvuonna on tulossa monta uutta kokeilua työjärjestyksiin ja saadakseni työjärjestykset kommenttikierrokselle sekä oppilaskuntaan että opettajille on aikataulu ollut melko vauhdikas.

Lukioon tulee 75 minuutin oppitunnit, alaluokilla säilyvät 45 minuutin oppitunnit. Opiskelijoiden pyynnöstä lukioon tulee koeviikko kaksi kertaa vuodessa: ennen joulua ja toukokuun lopussa. Alaluokilla koulupäivä alkaa jaksoaineella, sitten tulee vieraat kielet ja muut taitoaineet. Iltapäivällä käsityö ja liikunta. Alaluokilla luokanopettajan tunti lopettaa työviikon. Eurytmia ja liikunta eivät ole alaluokilla samana päivänä ja kielten sekoittumisen estämiseksi tarjolla on vain yksi vieras kieli / päivä. Lukioon tulee uudet valinnaisainepaketit.

Valmistelutyössä ovat olleet mukana sekä aineryhmät että oppilaskunta. Tarkoituksena on vielä kevään aikana tehdä korjaukset. Lopulliset työjärjestykset on tarkoitus saada valmiiksi toukokuun puoleenväliin mennessä. Aika hyvin on aikataulu pitänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti