keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Havaintoja

Oppilaamme ovat huippuja! 6-luokkalaiset perustivat tauon jälkeen koulun lehden. Ote on ollut alusta saakka ammattilainen. Haastatteluja, reportaaseja, valokuvia, piirustuksia, luokkaesittelyjä ja mitä vielä keksivätkään. Ensimmäisen numeron pitäisi ilmestyä vielä kevään aikana. 6. Luokka on muutenkin kunnostautumassa: oppilaat ovat haastaneet Lahden, Vantaan ja Espoon 6. luokat koripalloturnaukseen. Toukokuussa olisi tarkoitus lähteä vieraspelei hin.

Oppilaskunta on samaten kutsunut muita steinerkoulujen oppilaskuntia kylään toukokuussa. Luvassa kaikkea hauskaa ohjelmaa ja nyyttikestit. 12. Luokka vakuutti päättötöillään ja huomista 8. Luokan päätöstöiden esittelyä varten täytyy varmasti varata ihan oma tekstitila.

Japanilainen vaihto-oppilaamme on jo oppinut sekä ruotsia että suomea ja viihtyy kuulema mainiosti Suomessa ja Elias-koulussa. Mikäs 10-luokalla onkaan ollessa, hauskaa väkeä. Tuntuu, että lukiolaisetkin ovat päässeet opiskelurytmiin hyvin kiinni. Joillakin tietysti vielä loppurutistus kevään arvosanojen korotusta ajatellen. Kevät on yllättäen jo pitkällä. Vielä onneksi ehtii saada opinnot haluamalleen mallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti