keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Elämä on yhtä juhlaa

Wappukarnevaaleista on selvitty. Oppilaskunnan järjestämissä vappukemuissa pääsin mukaan suunnistamaan koulun käytävillä rastilta toiselle ja suorittamaan hauskoja tehtäviä: arvoituksia, pallonheittoa, Euroopan kaupunkeja jne. Emme ihan saaneet ryhmämme kanssa leffalippuja palkinnoksi, mutta makoisat munkit ja mokkapalat siman kera kävivät aivan yhtä hyvin. 11. Luokka on jo ihan ammattilainen tarjoilujen järjestäjänä. Myös portsarin hommat sujuivat huumorilla. Oli todella mukavaa, kun kaikki lukiolaisetkin ehtivät juhliin mukaan.

Alaluokkien vappujuhla oli ollut jo heti  aamulla. 2. luokan kevätkukkaesitys oli aivan ikimuistoinen. Halla laittoi kukat koville, mutta onneksi aurinko tuli pelastamaan tilanteen.

Ohjelmassa oli myös englannin- ja saksankielisiä lauluja ja runoja koreografian kanssa. Wunderbar!

Kun vielä salin takaa alkoi kuulua 5. Luokan huilujen ääni, tuntui, että kevät oli todella alkanut. 6. Luokka soitti myös moniäänisen huilukappaleen upeasti. Saimmehan me yleisössäkin hieman avata ääntämme yhteislaulun merkeissä 4./5./6. luokan kuoron näyttäessä mallia.

Ei parane unohtaa upeita karnevaaliasuja. Omat suosikkini olivat ehdottomasti supernainen, peikko, pilleristi/nisti ja itämainen nainen. Hulvatonta Wappundeerust!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti